Een nieuwe gezondheidsvisie

Plan Breda 21-12-2023

De gemeente Breda heeft samen met partners en inwoners haar eerste gezondheidsvisie opgesteld. De visie is door het college vastgesteld  en zal na de zomer besproken worden in de gemeenteraad.

Gezondheid voor iedereen in Breda

In Breda vinden we gezondheid heel belangrijk. Of het nu gaat om je fit voelen of niet ziek zijn, gezondheid is een groot deel van ons dagelijks leven. Daarom willen we van Breda een gezondere stad maken, waar iedereen de kans krijgt om gezond en gelukkig te zijn.

Participatie PlanBreda 

Voor de nieuwe gezondheidsvisie ‘Gedurfd, gezond en gelukkig’ hebben we  in het najaar 2022 om input gevraagd aan inwoners. Er werd een enquête uitgestuurd met stellingen waar Bredanaars op konden reageren. Deze enquête werd meer dan 3.500 keer ingevuld. Dit laat zien hoe belangrijk gezondheid is voor onze inwoners.

In de zomer 2023 werden inwoners en partners uitgenodigd om feedback te geven op het concept van de gezondheidsvisie. Ze konden hun mening geven door een paar vragen te beantwoorden. De reacties zijn zorgvuldig bekeken en beoordeeld om te bepalen of ze in de visie opgenomen zouden worden.

Dankzij alle input is het nog duidelijker geworden dat gezondheid belangrijk is voor de inwoners van Breda. Jouw bijdrage is meegenomen bij het maken van de nieuwe gezondheidsvisie. Bedankt voor je deelname!

Bekijk de volledige gezondheidsvisie door op onderstaande link te klikken.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen