Naar de enquête

Deze knop leidt je naar een externe pagina.

Submenu

Denk mee over het communicatiebeleid

De gemeente Breda maakt een nieuw communicatiebeleid. Dit beleid helpt de communicatie tussen inwoners en de gemeente te verbeteren. We willen graag weten wat onze inwoners en ondernemers belangrijk vinden. Daarom hebben we een vragenlijst gemaakt. Vul jij hem ook in? Alvast bedankt! 

Waarom een nieuw beleid? 

In de eerste plaats zijn er allerlei nieuwe ontwikkelingen. Zo heeft digitalisering een vlucht genomen. En wordt er steeds meer kunstmatige intelligentie toegepast. Ondertussen kan niet iedereen hier in mee. Daardoor bereiken we niet altijd de medemens die wat minder digitaal vaardig is. Daar komt bij dat er inmiddels zoveel informatie digitaal beschikbaar is, hoe zie je als inwoner nog de bomen door het bos?   

We zien ook dat onze samenleving is veranderd. We zien dat discussies feller en harder zijn dan voorheen. En tegelijkertijd zien we dat niet iedereen van zich wil laten horen. Daardoor mist de gemeente de behoeftes, zorgen en ideeën van velen. En die moeten we kennen om het werk voor onze inwoners goed te kunnen doen.  

Als gemeente willen we duidelijk hebben hoe we met deze veranderingen om moeten gaan. Daarom is er communicatiebeleid nodig dat past bij de tijd van nu. In het beleid komt te staan wat we belangrijk vinden in onze communicatie met de stad en dorpen. En welke communicatiekanalen we inzetten, waarom en wanneer.  

Wat is de planning? 

Je kunt op de enquête reageren tot maandag 29 april. Deze link leidt je naar de enquête. Goed om te weten: de enquête opent op een externe pagina. De resultaten van de enquête worden in mei op PlanBreda gedeeld. Daarna worden ze in het beleid verwerkt. Het nieuwe beleid moet deze zomer klaar zijn. Het gemeentebestuur neemt hierover een besluit.  

Naar de enquête

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
0 bestanden geselecteerd: 
Cookie-instellingen