Samen aan de slag met de top 5!

11-05-2018 651 keer bekeken 2 reacties

De ideeën die Haagse Beemden Begroot heeft opgeleverd, komen niet uit de lucht vallen. Veel inwoners hebben hier een steentje aan bijgedragen de afgelopen maanden. Wat is er de komende jaren nodig om de wijk verder te ontwikkelen en leefbaar te houden voor de toekomst?

Alle opgehaalde ideeën zijn door vertegenwoordigers van de wijkbewoners en medewerkers van de gemeente Breda getoetst op haalbaarheid. De ideeën van de jongeren worden verder uitgewerkt met scholen en de Grote Broer/Zus.

Er is nu een lijst met concrete, haalbare ideeën waarmee we verder kunnen in de Haagse Beemden. Nu is het aan alle wijkbewoners om daaruit definitieve keuzes te gaan maken. Dat betekent die  deeën kiezen waar we mee verder willen in de wijk en zoeken naar bewoners/initiatiefnemers die zich hiervoor samen met de gemeente willen inzetten.

De plannen vind je op deze site. Als medebewoner van onze wijk kun jij meebepalen. Welk ideeën hebben jouw voorkeur? Je kunt uit het overzicht 5 ideeën kiezen. Stem daar dan op. Licht meteen toe waarom je voor deze top vijf kiest. Hiermee kun je anderen misschien overtuigen om op dezelfde initiatieven te stemmen. 

En wil je zelf een steentje bijdragen aan de uitvoering van een initiatief door mee te denken of te doen, laat dit ook meteen weten bij de opmerkingen. 

Ga vooral stemmen, en geef je op als vrijwilliger. Dan gaan we samen met de top 5 aan de slag!​

Ad Brekoo, Voorzitter Wijkraad Haagse Beemden

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Arend

22-05-18 om 23:22

Totaal onduidelijke site dit. Laat die plannen dan zien en laat me stemmen. Heb me al aangemeld en wachtwoord gekregen maar kan nergens iets vinden

Anoniem

20-05-18 om 16:04

?

Cookie-instellingen