Open Podium 6 september

20-09-2018 541 keer bekeken 0 reacties

Goede gesprekken en veel actie. Dit vat het eerste Open Podium PlanBreda op donderdag 6 september mooi samen.

Zo’n 75 enthousiaste initiatiefnemers, wijkbewoners en experts van onder andere de gemeente, gingen aan de slag met 6 plannen: de top 5 uit Haagse Beemden Begroot (HBB) en het Literair Café De Groene Fee. De grootste opbrengst van de avond is dat er 24 mensen mee willen doen aan het verder uitwerken van de top 5 HBB. Een van de opbrengsten voor het Literair Café is het contact met Nieuwe Veste, samen bekijken ze de mogelijkheid van een literair festival in Breda.

Open Podium

PlanBreda gaat ook de wijk in! Het Open Podium festival is dé plek om het platform PlanBreda beter te leren kennen, plannen concreet te maken, mensen te werven om mee te helpen aan de plannen, samen acties af te spreken, of een een mooi onderwerp of plan voor het platform onder de aandacht te brengen?
Wil je op de hoogte gehouden worden van het volgende Open Podium, of nieuwe plannen op deze site? Meld je dan aan als deelnemer op deze site, dan ontvang je ook de nieuwsbrief.

Aftermovie

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen