Lariksstraat

Gemeente Breda 27-06-2018
4075 keer bekeken 30 reacties

Het definitieve plan is bekend.

Definitief ontwerp

In de Lariksstraat zijn we op zoek gegaan naar robuuste en dichte onderbeplanting voor de plantvakken, zodat honden hier niet in kunnen. Ook is er een snelheidsdrempel toegevoegd halverwege de straat. Op de kruising met de Acaciastraat zijn op het trottoir paaltjes toegevoegd om het afsnijden van de bocht door auto’s tegen te gaan.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Arnaud de Greef

01-06-20 om 16:29

Beste,

 

Wanneer is de aanvang van het project?

Ilona Goos - Projectmanager gemeente Breda

25-09-18 om 13:31

@Miranda van der Hart
Goedemiddag Miranda,

Voorafgaand aan het maken van het ontwerp zijn er op een aantal tijdstippen (waaronder 's avonds laat) parkeertellingen gedaan. Voor de Lariksstraat geldt dat in het inrichtingsplan evenveel parkeerplaatsen zijn opgenomen dan tijdens de tellingen is gemeten. Aan het begin van de Oleanderstraat, op de huidige grasstrook, worden daarnaast 7 nieuwe plekken aangelegd. Op deze manier wordt invulling gegeven aan de parkeerdruk in dit gedeelte van de wijk, maar ook aan de wens van de buurt voor meer groen en het belang vanuit het veranderende klimaat.

De zorg voor de snelheid in de Lariksstraat is ook tijdens de laatste avond geuit. Bij het aanpassen van het ontwerp zullen we ook in de Lariksstraat een snelheidsremmende maatregel opnemen. Daarnaast wordt de weg in de nieuwe situatie optisch smaller, doordat er straks niet meer op straat, maat op parkeervakken met daartussen groen wordt geparkeerd. Dit smallere beeld werkt ook snelheidsremmend.

Met mijn collega's van het groenonderhoud hebben we afstemming over het soort groen wat we gaan toepassen. Omdat dit wel goed beheerbaar moet zijn.

Ilona Goos - Projectmanager gemeente Breda

25-09-18 om 13:27

@Tim van het Hof
Hallo Tim,

Bij het maken van het ontwerp is bij de locatie- en plantkeuze rekening gehouden met de afstand van de woningen. Zo worden er op locaties waar de bomen dichtbij de woningen staan bomen geplant met een wat meer open structuur.

De lichtmasten waren nu op de overgang tussen de parkeervakken ingetekend. We gaan dit nog een keer kritisch bekijken. Daarbij proberen we de lichtmasten zo te plaatsen dat hiervan zo min mogelijk lichthinder in de woningen is.

Ilona Goos - Projectmanager gemeente Breda

25-09-18 om 13:26

@Suzan Rennen
Hoi Suzan,
Dankjewel. Fijn om te horen dat je de aanpassingen positief vindt.

Het klopt dat even zijde van de Lariksstraat minder ruimte voor langsparkeren is dan in de huidige situatie. Aan het begin van de Oleanderstraat, op de huidige grasstrook, worden wel 7 nieuwe plekken aangelegd. Op deze manier wordt er invulling gegeven aan de parkeerbehoefte, maar ook aan de wens van de buurt voor meer groen en het belang vanuit het veranderende klimaat.

De zorg voor het afsnijden van de bochten ter plaatse van de verhoogde kruisingsvlakken begrijp ik. Hier houden we rekening mee met de inrichting. Daar waar afsnijden mogelijk is zullen we paaltjes voor in het plan opnemen.

Ilona Goos - Projectmanager gemeente Breda

25-09-18 om 13:25

Hallo Arnaud,

Je zorg over de ondergrondse containers heb ik intern besproken. We gaan nog even extra naar dit specifieke onderdeel kijken. Ik heb je persoonlijke contactgegevens, dus neem hierover nog contact met je op.

Ilona Goos - Projectmanager gemeente Breda

25-09-18 om 13:25

@Marco Van Gageldonk
Hallo Marco,

Naar aanleiding van de reacties op het eerdere ontwerp hebben we in de Lariksstraat een viertal extra parkeerplaatsen opgenomen ten opzichte van het eerste inrichtingsplan. Je hebt wel gelijk dat er aan de even zijde van de Lariksstraat minder ruimte voor langsparkeren is dan in de huidige situatie. Aan het begin van de Oleanderstraat, op de huidige grasstrook, worden wel 7 nieuwe plekken aangelegd.

Voorafgaand aan het maken van het ontwerp zijn er op een aantal tijdstippen (waaronder 's avonds laat) parkeertellingen gedaan. In het inrichtingsplan zijn meer parkeerplaatsen opgenomen dan tijdens de tellingen is gemeten. Daarbij is ook rekening gehouden met de parkeerdruk op specifieke locaties.

Op deze manier wordt er invulling gegeven aan de parkeerbehoefte, maar ook aan de wens van de buurt voor meer groen en het belang vanuit het veranderende klimaat.

Arnaud de Greef

22-09-18 om 8:46

In ieder geval fijn om te lezen dat de medebewoners het met mijn commentaar eens zijn.
Nu nog wachten op een gepaste reactie van het projectteam.

Miranda van der Hart

18-09-18 om 21:42

Zo op de tekening zag het er allemaal wel mooi uit. De zorgen rondom parkeerplaatsen blijven er wel. Er zijn veel auto's in de buurt. En nu is het al regelmatig zoeken naar een plaats. En nu lijken er met het nieuwe plan nog minder plaatsen te zijn. Wel fijn om te zien dat het nu wel vakken worden, zodat mensen wel (hopelijk) fatsoenlijk gaan parkeren.
Wat betreft de afvalbakken. Ze staan er nog geen jaar en zou het nu allemaal weer verplaats moeten worden, wat kost dat dan weer?
Verder heb ik tijdens de avond een vraag gesteld waarom aan het begin en het einde een verkeersdrempel aanwezig is en niet in het midden? Ze rijden zo enorm hard door de Lariksstraat. De man die ik sprak gaf aan dat er een (kleine) versmalling zou komen, waardoor er minder hard gereden zal worden. Ik blijf dit betwijfelen, omdat er nu ook totaal nergens rekening mee wordt gehouden (bijvoorbeeld met fietsers) Een lang recht stuk, nodigt sommige mensen blijkbaar uit om hard te rijden. Het zou fijn zijn als daar toch nog eens serieus over nagedacht gaat worden.
Daarnaast hoop ik ook echt dat de gemeente aandacht gaat besteden aan het onderhoud van het groen en onkruid. Onkruid groeit bij ons nu ruim boven de stoep.

Ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat!

Tim van het Hof

18-09-18 om 10:18

Beste Ilona Goos, de plannen zijn een mooie verbetering ten opzichte van het eerder plan. Zelf ben ik wel gecharmeerd van de vergroening, maar wel heb een vraag over de plaatsing van zowel de bomen als lantaarnpalen. In de huidige situatie staat er een lantaarnpaal bijna recht voor ons huis en schijnt daardoor recht de woonkamer in. Andersom geldt natuurlijk ook dat een boom recht voor je deur de lichtinval belemmert. Plaatsing op de erfafscheiding kan dat voorkomen, maar misschien heb je nog andere oplossing. Mijn vraag is: Wordt bij de plaatsing van bomen en lantaarnpalen gekozen voor plaatsing op de erfafscheiding? Ik hoor het graag.

Suzan Rennen

18-09-18 om 9:47

De plannen zien er naar mijn mening nu beter uit dan voorheen.
Alleen hoeven de boompjes aan de even kant echt niet te komen. Het is extra plas gelegenheid voor de honden en als het zo goed bijgehouden wordt als het andere groen in de wijk gaan wij hier zelf veel werk aan hebben om het netjes te houden. Ook kost het 1 tot 2 parkeerplaatsen per stukje aan de even kant.
De containers zou ik idd ook niet verplaatsen . Ze staan niet vlak bij mijn huis maar ik snap heel goed dat degene die er naast woont er niet blij mee gaat zijn. Waarom extra kosten maken als ze nu prima staan?

Graag zien we op de hoeken van de lariksstraat/acaciastraat paaltjes om het parkeren op de stoep tegen te gaan en vooral er voor te zorgen dat het verkeer een bocht moet maken ipv de bocht afsnijden en de stoep gebruiken.
Mvg Suzan

Arnaud de Greef

17-09-18 om 18:15

Tot mijn grote schrik ben ik er vorige week achter gekomen dat de ondergrondse containers naast mijn huis worden geplaatst. (dichter bij mijn huis)
Dit lijkt mij een grote vergissing. De containers worden nu in een kleine doorgaande staat geplaatst. Dit genereert nog meer verkeer in deze kleine straat. De bewoners komen vaak met de wagen het afval dumpen, als het al word gedumpt, vaak word het er ook naast gezet. Dit met nogal wat rotzooi tot overlast.
Deze rotzooi zal dan ook weer verder de wijk in waaien, er staat namelijk vaak wind in deze straat.
De vuilniswagen moet ook nog eens de containers normaal kunnen legen. Lijkt me vrij moeilijk in zo'n smalle straat. Ook deze vuilniswagen geeft meer geluidsoverlast. De containers worden ook vaak in de ochtend geleegd. Nu nog aan de zijkant van mijn woning is dat al licht hoorbaar, laat staan als deze voor mijn huis staat op te stellen, te legen , en staat in te pakken.

Laat deze containers staan waar ze staan, daar staan ze goed en hier is iedereen in de wijk aan gewend.
Tot slot het laten staan van de containers scheelt ook nog eens geld. En dit geld kan je maar 1 keer besteden. Besteed het dan goed en nuttig.

Graag verneem ik passend antwoord op mijn reactie,

Arnaud de Greef, Oleanderstraat 3

Marco Van Gageldonk

17-09-18 om 15:50

Nogsteeds bomen in plaats van parkeerplekken aan de kant van de even-huisnummers? Dacht dat jullie het aantal parkeerplekken gingen optimaliseren.
In het stuk tegenover de garages staan nu normaal 7 autos geparkeerd en dat zijn er straks nog maar 6. In het middelste stuk van de straat ga je zelfs van 9 autos naar 6. Waar moeten die autos straks allemaal naartoe dan? Er is nu vaak al te weinig plek.

Ilona Goos - Projectmanager gemeente Breda

31-07-18 om 8:36

Goedemorgen Suzan,

Je geeft aan dat niemand echt blij is met deze plannen. Zoals hier te lezen is geven veel mensen aan dat ze het plan er mooi uit vinden zien en blij zijn met het extra groen in de wijk. Veel bewoners geven daarbij ook aan dat ze zich zorgen maken over het aantal parkeerplaatsen en het ontstaan van een nieuwe HUP. Deze geluiden heb ik ook tijdens de bewonersavonden en via andere kanalen gehoord. Daarom zijn we nu ook bezig om deze reacties te vertalen naar een aangepaste inrichtingsplan. We streven ernaar om hier in september mee naar de bewoners terug te komen.

U geeft ook aan zich zorgen te maken over de invloed van de te planten bomen op de directe omgeving. Als we bomen planten (aanleggen) dan zorgen we dat we een geschikte ondergrondse groeiruimte aanleggen. Door deze speciaal ingerichte groeiruimte kunnen de wortels hierin wortelen en worden toekomstige problemen tegengegaan.

Vriendelijke groet,
Ilona

Suzan Rennen

30-07-18 om 20:13

Fijn dat je reageert op onze reacties ilona, maar antwoorden krijgen we niet echt. Het is denk ik duidelijk dat niemand echt blij is met deze plannen.
Bomen aan de even kant kost parkeerplekken. En wat te denken van de wortels die groeien en de stoep omhoog gaan duwen, of erger nog, onze voortuin tegels omhoog gaan duwen.
Ik denk dat het enige wat onze straat heel graag wil is weg met het honden veld en meer parkeerplaatsen.

Ilona Goos - Projectmanager gemeente Breda

24-07-18 om 8:05

@Anne-Marie Verwoerd
Fijn dat je de toevoeging van groen positief vindt. Het trottoir wordt ongeveer een tegelbreedte smaller. Ook houden we bij het maken van de plantkeuzes rekening met de afstand tot de woningen.

Ilona Goos - Projectmanager gemeente Breda

24-07-18 om 8:05

@Marco Van Gageldonk
We gaan kijken of we het aantal parkeerplaatsen aan de even zijde kunnen optimaliseren.

Ilona Goos - Projectmanager gemeente Breda

24-07-18 om 8:04

@Jorg Snoeren, @Esther Bond, @Suzan Rennen, @Bram Rennen, @Thim Van de Kuinder, @Jacinthe Rhioui, @Miranda Hoff, @Tim van het Hof, @William Klem, @Ellen Geerts, @Anne-Marie Verwoerd
Fijn dat jullie blij zijn met de toevoeging van groen in de wijk. We begrijpen uw zorgen de omvorming van de voormalige hondenuitlaatplaats naar een grasveld en het aantal parkeerplaatsen. Deze zorg nemen wij ook serieus. Bij de aanpassing van het inrichtingsvoorstel voor de Lariksstraat gaan we kijken voor een groene honden-werende invulling.
Het gebruik van plantenbakken heeft geen voordelen als we kijken naar een duurzame en klimaatbestendige invulling. Het verhardingsoppervlak neemt niet af, zodat water na een regenbui hier niet kan wegzakken en toch in het riool terrecht komt. Het streven is om zoveel mogelijk water in de bodem te laten infiltreren. De bakken drogen in warme zomermaanden sneller uit en vergen veel onderhoud.

Anne-Marie Verwoerd

15-07-18 om 14:40

Beste gemeente,
Mooi plan op papier, maar u zult toch wel begrijpen dat dit plan in de praktijk niet gaat werken! In de wijk geldt "grasveld is poepveld voor de honden"! We gaan er dus enorm op achteruit en krijgen nog meer stank, omdat er veel meer gras komt. Door bomen te plaatsen krijg je daarom heen ook weer hondenpoep. Tevens krijgen de bewoners van de even huisnummers minder licht in huis door de bomen, ook omdat de stoep smaller gaat worden!! Geen goed idee!! Ik sluit me aan bij de meerderheid van de bewoners van de Lariksstraat om hoge betonbakken voor het nodige groen in de wijk te plaatsen!

Ellen Geerts

13-07-18 om 21:21

Beste gemeente,
Het vele groen is erg mooi en ook zeer gewenst maar ik kan me ook vinden in de bezwaren die hier al geuit zijn. Het vele gras nodigt zeker uit tot hondenpoep, en als hier niet op gecontroleerd gaat worden gaat dit zeker uit de hand lopen. Naast onze huizen in de Oleanderstraat is een groenstrook waar eerst grote bomen hebben gestaan die nu gewoon gebruikt wordt als hondenuitlaatplaats. Het stinkt behoorlijk en ligt pal tegen onze tuinen aan. Hier is ook totaal geen controle op en als je de mensen op hun gedrag aanspreekt krijg je ruzie. De plantenbakken die eerder genoemd zijn is misschien wel een idee, in ieder geval om het vele gras te onderbreken en ze zouden zelfs gebruikt kunnen worden als wegversperring (ook al eerder genoemd bij een andere straat) om het harde rijden in onze straat tegen te gaan. Want zonder drempels is het een racebaan.
Verder zien de plannen er erg mooi uit en denk ik dat we er zowieso op vooruit gaan.
Met vriendelijk groet,

Marco Van Gageldonk

12-07-18 om 21:37

Meer groen is prima maar niet ten koste van parkeerplekken. Er zijn al te weinig parkeerplekken in de lariksstraat en met de nieuwe plannen worden dat er nog een stuk minder.
Vooral de bomen aan de kant van de even-huisnummers is een slecht idee en scheelt te veel plekken.

William Klem

11-07-18 om 14:02

Beste gemeente,

Ik ben over het algemeen best enthousiast over het plan. Mooi dat er meer groen komt; als in bomen maar die grasstroken in de Lariksstraat zie ik totaal niet zitten (voor mijn deur). Ik ben zo blij dat de hup weggaat want het is gewoonweg een vieze en stinkende bende en mensen lieten hun honden niet op de hup uit maar ernaast. Dat gebeurt op dit moment nu ook de hup gesloten is. Ze laten hun honden nu aan de rand van de hondenuitlaatplaats uit, overal liggen nu hopen stront en ze ruimen het dus niet op. Het aanleggen van grasstroken betekent alleen maar een grotere hup waar de honden hun behoefte kunnen doen en die gaat stinken en slecht onderhouden gaat worden. Het was al niet haalbaar om de bestaande hup schoon te houden laat staan die grasstroken. Men kan zeggen dat het met fatsoen te maken heeft dat iedereen de hondenpoep moet opruimen maar dat gebeurt nu ook niet dus waarom met die grasstroken wel.

Ik ben meer voor dichte struiken zoals een combinatie van bijv. bloemenstruiken en normale struiken (we moeten tenslotte de bijen helpen niet waar) waar de honden niet tussendoor kunnen lopen. Ik hoop dat jullie dit echt meenemen en naar de bewoners luisteren want ik word hier niet blij van en ik weet zeker menig ander ook niet. Daarbij zijn er op dit moment te weinig parkeerplekken waar wellicht ook iets aan gedaan moet worden

Ergens moet ik zeggen dat ik ook verbaast ben dat jullie als gemeente hier zelf niet over nagedacht hebben. Er zijn zoveel klachten gemeld over hondenpoep en dan toch een ontwerp maken wat deze overlast alleen maar in de kaart kan spelen, ik begrijp dat niet.

met vriendelijke groet,

Tim van het Hof

10-07-18 om 14:49

Beste Gemeente,
De plannen zijn mooi en groen. Zo ben ik erg gecharmeerd van de toevoeging van extra bomen in de straat die voor wat schaduw kunnen zorgen op hete dagen zoals afgelopen weken. Daarentegen ben ik erg sceptisch over het vervangen van de bestaand h.u.p. voor een grasveldje. Als hondenbezitter zie ik de h.u.p. graag verdwijnen. Echter een grasveldje zal ook menig ander hondenbezitter uitnodigen om dit weer als h.u.p. te gaan gebruiken. Liever zie ik een combinatie van groen (bomen, lage struiken, betonnenbakken met beplanting) en een speelplek voor kinderen/zitplek/bakje waarop de buurt lekker buiten kan zitten.

Miranda Hoff

10-07-18 om 9:25

Tof dat er meer groen komt en dat de uitlaatplaats weg gaat! Die stonk heel erg en zag er niet uit. Ook super fijn dat er bomen worden geplant! Maar zoveel gras...dat nodigt toch wel weer tot hondepoepplaats uit. Misschien is het een leuk idee om er een bankje neer te zetten. dan kunnen mensen er lekker even zitten in de schaduw van de bomen, maar er is dan ook een soort hindernis om er ongestoord honden uit te laten!
Ook zou ik het fijn vinden al er niet alleen hoog groen is (bomen) en laag groen (gras), maar ook midden groen: hier en daar een struikgewas. Dat geeft extra diepte en maakt speels!

Jacinthe Rhioui

09-07-18 om 20:51

Beste gemeente,
Ik sluit mij aan bij de andere reacties. Mooi dat er wat meer aandacht is voor groen in de wijk, maar ik vrees dat het een uitlaatplaats gaat worden. Met de uitlaatplaats voor de honden destijds was er in de wijk al behoorlijke overlast van hondenpoep, dus vrees dat met het vertrek van deze plaats en de komst van een grasstrook dit voor nog meer hondenpoepoverlast gaat zorgen. Zo jammer maar helaas wel de realiteit. Daarnaast vraag ik mij af hoe het dan zit met onderhoud van dat groen aangezien ik het nu al behoorlijk schraal vind qua onderhoud. Het idee van hoge bloembakken die voor wat groen zorgen lijkt me een goed idee. Daarnaast zou ik geen parkeerplaatsen weghalen, maar de huidige wat breder maken en waar mogelijk extra erbij. Verder super dat het trottoir een keer vernieuwd wordt. Hopelijk pakken jullie dan ook de tussenliggende straatjes mee, anders ziet het er ook zo schraal uit als half werk.
Suc6

Thim Van de Kuinder

06-07-18 om 10:59

Beste gemeente,

Plannen zien er top uit! Alleen wanneer je verandering aan gaat brengen, dien je voorruit te denken en verwachte problemen te tackelen... zoals we in de eerdere reacties lezen, hebben de buurtbewoners dit dus al voor de gemeente gedaan.. niet gek ook want de bewoners zien immers hoeveel mensen er per dag met hun hond langs lopen...
Voor mijn gevoel zijn er de afgelopen jaren veel oud bewoners verhuist en zijn daar veel jonge starters voor in de plaats gekomen. Dit brengt natuurlijk ook kinderen met zich mee ( wij zijn zelf het voorbeeld hiervan ).
Misschien een idee om in deze hoek te denken als alternarnatief idee voor de plek van het honden uitlaat veldje?

Bram Rennen

05-07-18 om 21:46

Beste, het is volgens mij niet nodig om hier nog vele extra woorden aan toe te voegen ik sluit me helemaal aan bij de reactie welke tot nu toe geplaatst zijn.
Onze grootste wens was dan de HAP weg ging en niet dat hier een vervangingsveldje voor komt! En wie krijgt het verzonnen om juist minder parkeervakken in te delen ipv van meer? ( schuin op plaats van nu gesloten HAP is voldoende plaats ??)
Succes maar voor de Lariksstraat gaat hem zo niet worden.
Mvg

Suzan Rennen

05-07-18 om 21:38

Beste,
De tekeningen zien er prima uit, alleen ben ik bang dat dit niet gaat werken. Het hondenveldje is dicht en wat er gebeurt is dat er nu om heen wordt gelopen zodat de hond zijn behoefte toch kan doen, opruimen ho maar. . Dit gaat met een grasveldje niet minder worden. Als ik het grasveld aan de oleanderstr zie, dat is toch voor schandaal?! Wordt totaal niet bij gehouden en is eigenlijk ook een honden veldje geworden?!
En dan nog niet over het parkeer probleem gesproken...... het is nu al drama om je auto kwijt te kunnen in de straat, dat gaat er niet minder op worden. Waarom niet de parkeervakken dwars ipv zoals op de tekening? Geen gras maar extra parkeerplaatsen creëeren en bloembakken met groen/kleur zodat er toch groen in de straat komt maar waar de honden niet hun behoefte in kunnen doen. Ook de bomen die aan de andere kant van de straat zouden komen (bij de even huisnr) is niet iets waar ik blij van wordt, ook al komt er groen/struik omheen het blijft een 'pis' plek voor de honden. En ook hierdoor is er nog minder parkeerplek!
In totaal gaan wij 5 parkeerplekken inleveren!
Ik hoop echt dat er wat mee gedaan wordt. De straat aanpakken is een top idee maar luister ook naar de mensen die er wonen. Mvg

Arnaud de Greef

05-07-18 om 17:51

Wat een geweldig initiatief om de wijk groener te maken. Helaas zie ik wel erg veel gras. Het gras veldje op de hoek oleanderstraat / Larikstraat lijkt mij geen goed idee. Dit word dan een rommelveldje en of hangjongeren plek. Ik zit daar als hoekhuis bewoner niet op te wachten dat er mensen voor mijn zijraam staan en of daar rondhangen. Een goede vervanger voor het grasveld zou een bosschage zijn die het zicht op de vuilcontainers onttrekt. Het grasveld voor de garages ziet er zo leuk uit, maar dit word een puinhoop aan zwerfvuil wat in het gras blijft hangen. Mijn motor kan ik dan ook niet meer voor de garage op zijn standaard zetten zonder ondersteuning, deze zou wegzakken in het zand. ( lijkt me niet de bedoeling)

Esther Bond

04-07-18 om 23:25

Beste Gemeente
Het ziet er allemaal leuk uit maar ik ben helemaal niet blij met het gras in de Larikstraat.
Dit gaat weer een uitlaatplaats voor honden worden terwijl we daar nu juist vanaf willen.
Liever meer parkeerplaatsen ,en eventueel groen maar dan in betonbakken zodat de honden daar hun behoefte niet kunnen doen.
We waren net zo blij dat het hondenveld weg gaat i.v.m de stank dus a.u.b. geen gras
En het onderhoud in de buurt van groenstroken is al zo slecht
Ik hoop ook echt dat jullie rekening houden met de wensen van de bewoners ,en vooral de mensen die al jaren tegenover dat vieze hondenveld wonen

Jorg Snoeren

04-07-18 om 21:35

Beste Gemeente,
Het ziet er op de tekeningen allemaal fraai uit alleen ben ik echt totaal niet blij met het gras in de Lariksstraat. Mensen gaan dit gras zeker te weten als HAP gebruiken en ook ben ik bang over het bijhouden van dit groen. Je creëert hier nu juist een veel grotere HAP dan diegene die er nu nog ligt. Een mooi voorbeeld is nu de gras strook in de Oleanderstraat. Dit ziet er totaal niet uit!!! Ligt vol met hondenpoep en wordt niet goed bijgehouden (veel te hoog gras). Dit wil ik dus absoluut niet in de Lariksstraat. Is het ook geen optie om de parkeerplekken dwars te maken ipv hoe het nu getekend is? En als er toch iets van groen of iets moet komen waarom dan niet iets van betonbakken met bloemen en plantjes of iets? Er zijn nog veel meer mogelijkheden betreffende groen en planten lijkt me. Hopelijk worden deze plannen m.b.t. Lariksstraat herzien, want naar mijn idee wordt de situatie er niet beter op, zeker niet qua hondenpoep. En ik heb al veel mensen gehoord uit de Lariksstraat die allemaal hetzelfde roepen en hoop dat deze mensen zeker ook zullen reageren.

Met vriendelijke groet

Cookie-instellingen