Presenteren concept inrichtingsplan

26-06-2018 956 keer bekeken 2 reacties

Begin

02-07-2018 om 00:00

Einde

16-07-2018 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens de bijeenkomsten in de wijk op 2 en 4 juli kunnen inwoners van Tuinzigt reageren op het ontwerp voor de openbare ruimte in de Acaciastraat en omgeving. Digitaal kan dat nog via www.planbreda.nl tot en met 15 juli.

Thea Van der Kuur

05-07-18 om 18:43

Als ik het plan van de lavendelstraat bekijk gaat de groenvoorziening (haagjes en bomen gepland bij de huizen met oneven nr's) tenkoste van de parkeerplaatsen aan de kant van de oneven huisnummers. Momenteel is er al te weinig parkeerruimte doordat mensen uit de onderste appartementen van de acaciastraat en de herenhuizen aan de acaciastraat ook hun, vaak 2e!,auto in de lavendelstr parkeren. Dit parkeerprobleem word dus nog groter als er parkeerplaatsen ingeleverd worden. Bewoners van lavendelstraat zouden graag meer parkeervakken willen bv auto niet evenwijdig aan huizen parkeren maar loodrecht op huizen....hierdoor neemt parkeerruimte toe en blijft er ook nog ruimte over voor groen. Ja de straat word smaller......word hij misschien ook minder gebruikt als sluipweg...dus minder hard gereden

Miranda Van Zutven

10-07-18 om 11:29

Parkeerplaatsen moeten plaatsmaken voor groen. In een wijk waar nu al te weinig parkeerplaatsen zijn is dit niet slim. Gebruik de ruimte die vrijkomt door het verwijderen van de hondenuitlaatplaats voor parkeervakken, en trek dat door de hele Lariksstraat door. De groenstrook die daar wordt gepland zou ik afraden, mede omdat dit binnen onafzienbare tijd vol ligt met hondenstront. Beter is het plaatsen van groen in hogere bakken.

Cookie-instellingen