Submenu

Speelplaats Liniewal-Meers opknappen

Een aantal bewoners uit de wijk De Staart heeft het plan opgevat om de verouderde speelplaats tussen de Liniewal en Meers op te knappen en hier een natuurlijke speelplaats van te maken. Ze zijn hierover in gesprek met de gemeente en het Dorpsplatform Prinsenbeek.

Het plan is om de meest verouderde toestellen te vervangen door houten toestellen en de speelplek een meer natuurlijke inrichting geven. Door actief met de speelplek aan de slag te gaan hopen ze op een sneeuwbaleffect. Met hulp van de gemeente en de rest van de buurt hopen zij dat het hele terrein wordt omgevormd naar een fijne plek voor jong en oud met meer groen en wellicht in de toekomst ook een jeu de boules baan en een voetbalkooi.
In het bestand Moodboard Liniewal Meers (onderaan deze pagina) hebben we afbeeldingen van  toestellen die er mogelijk zijn.

huidig beeld speelplaats

Enquête

De initiatiefnemers, de gemeente en Dorpsplatform Prinsenbeek willen graag weten of dit initiatief wordt gesteund door de rest van de wijk. Om hier een beter beeld van te krijgen is een enquête opgesteld en worden alle bewoners uit de wijk De Staart gevraagd deze enquête in te vullen.

U kunt reageren van 16 juni tot 4 juli.

Enquête speelplaats Liniewal-Meers opknappen

0 bestanden geselecteerd: 
Cookie-instellingen